SILKOLENE PRO 4 PLUS SAE 10W-50 (4 LITER)

  • 26.870 Ft
  • Bruttó ár: 26.870 Ft
Darab

Electrosyntec technológia – teljesen szintetikus észter bázisú, 4 ütemű motorolaj. Az Electrosyntec technológia alkalmazásával elektrosztatikusan kapcsoljuk az alacsony súrlódású molekulákat az erős igénybevételnek kitett fémfelületekhez. Ez biztosítja, verseny körülmények között a termék kimagasló teljesítményét. Ez a szintetikus észter bázisra épített kenőanyag csökkenti a kopást, a súrlódást a terhelésnek kitett felületeken, valamint a hidegindítás esetében.

Leírás

Az Electrosyntec technológia alkalmazásával elektrosztatikusan kapcsoljuk az alacsony súrlódású molekulákat az erős igénybevételnek kitett fémfelületekhez. Ez biztosítja, verseny körülmények között a termék kimagasló teljesítményét. Ez a szintetikus észter bázisra épített kenőanyag csökkenti a kopást, a súrlódást a terhelésnek kitett felületeken, valamint a hidegindítás esetében. A tesztek és a versenytapasztalatok jelentős teljesítménynövekedést mutatnak, mialatt a kiválóan magas hő stabilitása teszi ideálisan alkalmazhatóvá a PRO 4 PLUS terméket superbike és enduró versenyeken történő alkalmazásra. Magas kenőfilm stabilitás csökkenti a kopást és a súrlódást, biztosítva az alkatrészek hosszú élettartamát.

A felületen kialakuló kémiai réteg megvédi a dugattyúkat, furatokat, vezérmű-tengelyeket és csapágyakat a károsodásoktól.

Alkalmazás

Alkalmazható minden nagy terhelésű sport motorkerékpárban, superbike és épített verseny motorkerékpárokban. Versenyre fejlesztve, több nemzetközi és világversenyen tesztelve, a PRO 4 PLUS termék további előnyei, magas teljesítményszintje a tuningolt utcai motorokban is érezhető.

Előnyei

  • A magas viszkozitási index (VI), a rendkívüli nyírásstabilitása és a kiváló hő stabilitása adja a PRO 4 PLUS termék extrém tulajdonságait, amely ideális választás a magasan hangolt motorok számára.
  • Magas detergens tulajdonságai biztosítják a rendkívüli motor tisztaságot.
  • Gyors levegőelváló képességű és minimalizálja az olaj nélküli kenési állapot kockázatát hidegindításkor.

Elfogadások / ajánlások

o API SG / SH / SJ
o CCMC G5
o JASO MA / MA 2