SILKOLENE PRO 2 (1 LITER)

  • 7.655 Ft
  • Bruttó ár: 7.655 Ft
Darab

Teljesen szintetikus észter bázisú, 2-ütemű, előkeveréssel alkalmazható motorolaj, verseny motorkerékpárokhoz. A kiváló, szintetikus alapolaj és magas minőségű adalékok miatt különösképpen ellenálló a gyűrűk beragadásával, illetve a gyújtógyertya kokszosodásával szemben.

Leírás

Az Electrosyntec technológia alkalmazásával elektrosztatikusan kapcsoljuk az alacsony súrlódású molekulákat az erős igénybevételnek kitett fémfelületekhez. Ez biztosítja, verseny körülmények között a termék kimagasló teljesítményét.

A Grand Prix és egyéb nemzetközi versenyek mutatják, hogy a PRO 2 termék az egyike azon nagyon kevés terméknek, amelyek megfelelnek a legújabb fejlesztésű versenymotorok által támasztott követelményeknek. Kiváló teherviselő képességet és motortisztaságot ad teljes terhelés alatt, még magas üzemanyag-olaj arány esetén is. Az űrtechnikából vett tapasztalatok felhasználásával a kenőanyag kiváló motorvédelmet és kenőfilm szilárdságot ad a motorversenyek és gokart versenyek alatt.

Alkalmazás

A PRO 2 termék kizárólag 2-ütemű versenymotorok részére fejlesztett termék szintetikus összetevőkből, amelyek biztosítják a kivételes berágódás gátló tulajdonságokat, amelyeket eddig csak ricinusolaj alapú termékekkel tudtak elérni.

PRO 2 termék sikeresen alkalmazható 40:1 keverési arányban, annak ellenére, hogy esetlegesen a motor gyártók ettől eltérő keverési arányt adnak meg.

PRO 2 könnyen keverhető minden típusú általános és magas oktánszámú verseny üzemanyaggal. Nem válik szét még abban az esetben sem, ha hetekig állva hagyjuk. PRO 2 keverése TILOS! más hagyományos 2-ütemű olajokkal.

Előnyei:

  • Teljesen szintetikus észter olaj 2-ütemű versenymotorokhoz
  • Kiváló teljesítmény
  • Kimagasló teherviselő és kopásgátló képesség
  • Nagymértékű motortisztaság